Twisted pizza
Pizzadeig:
7,5 dl speltmel (+ mer om nødvendig)
1 ts salt
2 ss bakepulver
5 dl naturlig yoghurt
Fyllet:
1 håndfull sorte oliven
5 dl vegansk ost
1 dl fersk oregano
1 pakke plantebasert kjøttdeig
1 dl pizzasaus
Slik gjør du:
1. Bland sammen alle de tørre ingrediensene til deigen. Tilsett plantebasert yoghurt og kna i et minutt.
2. Tilsett litt mel på en ren overflate og rull deigen så tynn som mulig. Form den til en firkant.
3. Varm opp en stekepanne til middels høy varme og stek ditt flowfood plantebaserte kjøttdeig med ønsket krydder. Vi elsker å bruke basilikum, oreganosalt og pepper.
4. Spred pizzasaus, plantebasert kjøttdeig, vegansk ost, oliven og fersk oregano over pizzadeigen din.
5. Rull den opp. Bruk en kniv og kutt rullen i to deler, og tvist/vri den rundt.
6. Stek i 35-45 minutter eller til de er gyldenbrune og gjennomstekte.