Ravioli
Pastadeig:
200 g mel
¼ ts gurkemeie
½ ts salt
1 ss Olivenolje
100 ml vann
Fyllet:
2 FlowFood-burgere
½ ts paprika
½ ts basilikum
½ ts hvitløkspulver
½ salt
Topping:
Pesto
2 ts gresskarfrø, stekt
Slik gjør du:
1. Tilsett mel, tumeric og salt i bolle og bland. Tilsett vann og olivenolje og elt i 5-8 minutter.
2. Pakk deigen inn i en kjøkkenklut og la den hvile i kjøleskapet ditt i 15 minutter.
3. Tilsett FlowFood plantebaserte burgere i en stekepanne sammen med krydderne. Hakk dem opp i små biter ved hjelp av en slikkepott. Kok til de små bitene blir sprø på utsiden og myke på innsiden.
4. Når pastaen er ferdig hvilt, skjær den i 4 stykker. Rull hvert stykke deig ut så tynn som mulig (ca. 2 mm tykk). Legg teskjeer med fyll med 5 cm mellomrom mellom dem. Legg et annet stykke deig på toppen og bruk hendene til å presse ned rundt fyllet for å sikre at det ikke er store luftlommer rundt fyllet.
5. Skjær ut raviolen med en ravioli-kutter, en kniv eller pizzakutter. Ravioli-kutteren lager mønstre rundt kantene, det er alt. Hvis du vil ha mønstre, kan du lage en gaffel. Rull, legg gjenværende stykke deig igjen og fortsett til det ikke er deig igjen.
6. Tilsett raviolen i en stor gryte med kokende vann og la den koke i 5-6 minutter.
7. Topp med stekte gresskarfrø og pesto, nyt!