Pasta med vegetarragu

Kjøttfri mandag, eller kjøttfri hver dag? Denne retten kommer til å bli elsket av alle du lager den til. Superenkel rett, som sklir perfekt inn i en travel hverdag. Og ikke minst smaker den helt fantastisk!

Ingredienser

2 pk Plantebasert mince
300 g pasta fusilli
3 stk gulrot, normal størrelse, revet
1 stk tomatsaus, ferdig
80 g parmesan, revet eller knuste valnøtter

Slik gjør du:

  1. Kok pastaen etter anvisning på pakken.
  2. Vask, rens og kutt gulrot i små terninger.
  3. Tilbered mincen etter anvisning på pakken og bland inn gulrot. Hell over pastasausen, rør inn og la det bli gjennomvarmt.
  4. Hell den ferdigkokte pastaen over i sausen og bland godt.
  5. Topp med revet parmesan eller knuste valnøtter

Oppskrift er laget Silje feiring / Spoon.no / Kolonial.no

Flere oppskrifter

Produkter