Tacobowl
Denne tacobowlen vil revolusjonere fredagstacoen, og er perfekt som hverdagstaco. Bowlen er proppfull av næring, gode smaker og et fyrverkeri av fine farger. Inviter gjester på besøk og imponer alle med en nydelig, plantebasert tacobowl!
Tacofyll:
240 gram plantebaserte boller
1 boks sorte bønner
1 pose tacokrydder
Topping:
1 rømme, plantebasert
1 glass chipotle salsa
1 potte Koriander, finhakket
Limesaft
Syltet rødløk:
1 Rødløk
Saften av 1 lime
½ ts salt
Slik gjør du:
1. Finstrimle rødløk og legg i en bolle. Skviss saften 1 lime over. Masser med hendene i 2 minutter. Sett på kjøl.
2. Stek sorte bønner i en varm stekepanne med tacokrydder.
3. Stek plantebaserte boller etter anvisning på pakken.
4. Anrettes med nachos, tacobønner, planteboller, rømme, salsa og topping.
Gjerne skviss limesaft over tilslutt.