Plantebasert burger med nachos og Harissavinaigrette
Flowfoods plantebaserte burger er laget av gode nordiske råvarer. Denne burgeren er saftig, og som et fyrverkeri av smaker i munnen. Alle kommer til å elske denne. Inviter vennegjengen over på en skikkelig digg Flowburger.
Burger:
2 stk Plantebasert burgere Flowfood
2 stk burgerbrød etter ønske
Topping:
Koriander, finhakket
60 gram Nachos
4 ss Plantebasert mayo
Ost, plantebasert
1 hjertesalat
Syltet rødløk:
1 Rødløk
Saften av 1 lime
½ ts salt
Harissavinaigrette:
2 ss Dijonsennep
2 ss Harrissa paste
2 ss vann
1 dl rapsolje
1 ss bladpersille, finsnittet
2 ss Eplecider eddik
½ ts salt
1 ts Sukker
Slik gjør du:
1. Finstrimle rødløk og legg i en bolle. Skviss saften 1 lime over. Masser med hendene i 2 minutter. Sett på kjøl.
2. Bland sammen alle ingrediensene fra harissavinaigrette i et tomt syltetøyglass og rist godt sammen til en homogen masse.
3. Stek burgerne etter anvisning på pakken.
4. Stek brødene kjapt i en stekepanne.
5. Anrett burger med mayo, salat, burger, plantebasert ost, nachos og tilslutt harissavinaigrette.