Indisk wrap med vegetarnuggets
Plantebaserte nuggets, krydret med indiske smaker, rullet sammen i en digg wrap! Det kan ikke bli bedre. Hva med å innføre denne i den faste ukesmenyen? Både du, barna dine og hele vennegjengen kommer til å digge denne retten.
Nuggets:
2 pk nuggets, vegetar
1 klype salt, havsalt
1 klype pepper, m/kvern
150 g tikka masala saus
Topping:
12 stk tortilla, brød
2 stk avocado, i skiver
0,5 stk agurk, i skiver
1 stk lime, i skiver
1 håndfull koriander, frisk
1 håndfull mynte, frisk
Hurtigsyltet rødløk:
0,25 dl eddik (klar)
1 stk rødløk, i tynne skiver
0,5 dl vann
0,5 ss sukker
Yoghurt dressing:
3 dl yoghurt, naturell eller kokosyoghurt
1 stk lime, saften av
1 klype salt, havsalt
Slik gjør du:
1. Kutt rødløken i tynne strimler og legg dem i en bolle. Kok opp vann, eddik og sukker til sukkeret er oppløst og hell over rødløken. Legg en bolle på toppen av rødløken som en vekt, da går syltingen raskere.
2. Tilbered brødene etter anvisning på pakken.
3. Rør sammen yoghurt med lime og salt, og virvle inn tikka-masalasausen.
4. Brun nuggetsene i en panne til de er gjennomvarme. Bland inn litt av kryddermiksen som følger med sausen. Smak til med salt, pepper og eventuelt mer krydder.
5. Kutt agurken og avocado i skiver og grovhakk urtene.
6. Topp brødet med yoghurtdressing, nuggets, avocado, agurk, hurtigsyltet rødløk og urter.
Skvis gjerne over litt ekstra lime til slutt.
Oppskrift er laget Silje Feiring / Spoon.no / Kolonial.no