HAR DU MENINGER OM MAT?
Svar på spørreundersøkelsen og
bli med i trekningen av Coop-gavekort
Psst! Det tar kun 5 minutter
TRYKK HER & VINN
Falafelrull
Ingredienser (2 porsjoner)
- 2 wraps (fra COOP Kebab-serien)
- 1 pakke falafel (180 g, COOP)
- ½ hjertesalat
- 1 tomat
- 1 liten boks mais
- ⅓ agurk
- 2 ss Syltet rødløk
- ½ lime
- Hvitløksdressing
- Chilisaus (f.eks. Sriracha)
- 2 ss bladpersille, finhakket
Slik gjør du:
Stek falafelen
Stek falafelkulene i stekepanne etter anvisning på pakken til de er gylne og sprø.
Lag salaten
Finsnitt hjertesalaten, kutt tomat og agurk i små biter, og bland sammen med mais og hakket persille i en bolle.
Varm wrapsene
Varm dem lett i ovn eller stekepanne slik at de blir myke og smidige.
Monter rullen
Smør et lag hvitløksdressing på wrapen. Legg på 4–5 falafelkuler, den friske salatblandingen og den syltede rødløken.
Topp med litt ekstra hvitløksdressing og ønsket mengde chilisaus. Rull sammen – og nyt!
💡 Tips:
For ekstra friskhet kan du drysse over litt ekstra limejuice før servering. Ønsker du mer crunch, legg til et par skiver paprika eller granateplekjerner.