{"id":956,"date":"2023-09-19T14:22:57","date_gmt":"2023-09-19T12:22:57","guid":{"rendered":"https:\/\/flowfood.no\/?page_id=956"},"modified":"2023-09-19T15:02:57","modified_gmt":"2023-09-19T13:02:57","slug":"lasagne","status":"publish","type":"page","link":"https:\/\/flowfood.no\/oppskrifter\/lasagne\/","title":{"rendered":"Lasagne"},"content":{"rendered":"\t\t
Sausen:<\/strong> Lasagne::<\/strong> 1.<\/strong> Start med \u00e5 stek r\u00f8dl\u00f8k, sopp og hvitkl\u00f8k i en varm panne med litt olje.<\/p> 2.<\/strong> Etter 2 minutter tilsetter du kj\u00f8ttdeig og gulrot.<\/p> 3.<\/strong> Krydre med salt, sort pepper og oregano, og la det steke i ca. 5 minutter.<\/p> 4.<\/strong> N\u00e5 tilsetter du tomatsaus, tomater og l\u00f8nnesirup.<\/p> 5.<\/strong> La det sm\u00e5koke i 5 minutter. Ta av varmen. Sausen skal v\u00e6re litt bl\u00f8t for \u00e5 kunne mykne lasagneplatene i ovnen.<\/p> 6.<\/strong> Bruk en liten ildfast form eller stekebrett, start med litt saus p\u00e5 bunnen og legg deretter f\u00f8rste lasagneplate, etterfulgt av saus, deretter plate, s\u00e5 saus, deretter det siste laget med plate, saus, vegansk parmesan og vegansk mozzarella.<\/p> 7.<\/strong> Stek i ovnen p\u00e5 180\u00baC i rundt 40 minutter.<\/p>\t\t\t\t\t\t\t\t<\/div>\n\t\t\t\t<\/div>\n\t\t\t\t<\/div>\n\t\t\t\t\t<\/details>\n\t\t\t\t\t<\/div>\n\t\t\t\t\t\t<\/div>\n\t\t\t\t<\/div>\n\t\t\t\t<\/div>\n\t\t\t\t<\/div>\n\t\t V\u00e5re produkter kan kj\u00f8pes hos<\/p>\t\t\t\t<\/div>\n\t\t\t\t<\/div>\n\t\t\t\t
R\u00f8dl\u00f8k, finkuttet
1 fedd hvitl\u00f8k
1 gulrot, skrellet og finkuttet
50 g sopp, finkuttet
10 cherrytomater, delt opp
7,5 dl tomatsaus
1 ss sukker\/l\u00f8nnesirup
200 g plantebasert kj\u00f8ttdeig
En klype salt
En klype sort pepper
1 ss t\u00f8rket oregano<\/p>
5-6 lasagneplater
30 g vegansk parmesan
30 g vegansk mozzarella<\/p>\t\t\t\t\t\t\t\t<\/div>\n\t\t\t\t<\/div>\n\t\t\t\t\n\t\t\t\t\t